500000ft ra lenne szükségem

Berecz
 Berecz
(@Berecz)
Vendég
Csatlakozva: 3 év telt el
Topic starter  

500000ft ra lenne szükségem havi 50000ft al tudnám fizetni

Idéz
gabriella
 gabriella
(@gabriella)
Vendég
Csatlakozva: 2 év telt el

Készséggel állok rendelkezésére, hogy biztosítsam az Ön által kívánt finanszírozást, ha egyetért, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az e-mail címemen

VálaszIdéz
Vincze Zoltánné
 Vincze Zoltánné
(@Vincze Zoltánné)
Vendég

Mennyi összeget kölcsönöz maximum és kell e előre fizetni valamennyit?

VálaszIdéz
Barti Attila
 Barti Attila
(@Barti Attila)
Vendég

Üdvözlöm !

Az elmúlt időszakban aktív tervezést és gondolkodást fektettem az üzleti fejlődésembe, és megállapítottam, hogy ahhoz, hogy további innovatív fejlesztéseket hajtsak végre, egy kezdeti tőkeinjekcióra van szükségem. Az eszközfejlesztés és az innovatív projektek előmozdítása céljából szeretnék 3 millió forintos hitelt igényelni.

Nyitott vagyok bármilyen megoldásra, és érdekel az innovatív marketing területén való részvétel is, akár társalapítóként. Amennyiben érdekel, készen állok egy részalap létrehozására az említett összegben, és egy irányított részesedésről is tárgyalhatunk. A vásárolt innovatív eszközök szolgálnának fedezetként.

Nagyon értékelem az idődet és figyelmedet, és remélem, hogy van lehetőségünk részletesebben megbeszélni a lehetőségeket. Kérlek, add meg az elérhetőségedet, hogy egy kezdeti kommunikációt kezdeményezhessünk és további részleteket megvitathassunk.

VálaszIdéz
Marianna Csikós
 Marianna Csikós
(@Marianna Csikós)
Vendég

Egyedül álló anya vagyok és rendszeres jövedelemmel rendelkezem de van sajnos még kb.egy másfél millió hitelem amit szeretnék gyorsan kifizetni ezért szükségem lenne kb 5milló ftra mert az édesanyámnak is sajnos sok hitele van és ő sajnos nagyon beteg és a nyugdijjából nem tudja ki fizetni  havi törlesztéssel ki tudnám fizetni kérem aki tud az kérem ha tud segítsen sajnos báros vagyok és nem tudok hitelt fevenni.tudna esetleg valaki segíteni.nagyon szépen köszönöm..

VálaszIdéz

Hagyj üzenetet!

Author Name

Author Email

Cím *

Preview 0 Revisions Saved
Share: