500000ft ra lenne szükségem havi 50000ft al tudnám fizetni
Készséggel állok rendelkezésére, hogy biztosítsam az Ön által kívánt finanszírozást, ha egyetért, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az e-mail címemen
Mennyi összeget kölcsönöz maximum és kell e előre fizetni valamennyit?
Üdvözlöm !
Az elmúlt időszakban aktív tervezést és gondolkodást fektettem az üzleti fejlődésembe, és megállapítottam, hogy ahhoz, hogy további innovatív fejlesztéseket hajtsak végre, egy kezdeti tőkeinjekcióra van szükségem. Az eszközfejlesztés és az innovatív projektek előmozdítása céljából szeretnék 3 millió forintos hitelt igényelni.
Nyitott vagyok bármilyen megoldásra, és érdekel az innovatív marketing területén való részvétel is, akár társalapítóként. Amennyiben érdekel, készen állok egy részalap létrehozására az említett összegben, és egy irányított részesedésről is tárgyalhatunk. A vásárolt innovatív eszközök szolgálnának fedezetként.
Nagyon értékelem az idődet és figyelmedet, és remélem, hogy van lehetőségünk részletesebben megbeszélni a lehetőségeket. Kérlek, add meg az elérhetőségedet, hogy egy kezdeti kommunikációt kezdeményezhessünk és további részleteket megvitathassunk.
Egyedül álló anya vagyok és rendszeres jövedelemmel rendelkezem de van sajnos még kb.egy másfél millió hitelem amit szeretnék gyorsan kifizetni ezért szükségem lenne kb 5milló ftra mert az édesanyámnak is sajnos sok hitele van és ő sajnos nagyon beteg és a nyugdijjából nem tudja ki fizetni havi törlesztéssel ki tudnám fizetni kérem aki tud az kérem ha tud segítsen sajnos báros vagyok és nem tudok hitelt fevenni.tudna esetleg valaki segíteni.nagyon szépen köszönöm..